Derde Hearthstone-uitbreiding komt volgende week uit

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Derde Hearthstone-uitbreiding komt volgende week uit

Een kleine maand geleden kwam Blizzard met de aankondiging dat hun kaartspel Hearthstone een grote uitbreiding gaat krijgen en vandaag is er een definitieve datum geprikt. Dinsdag 26 april komt Whispers of the Old Gods uit in Europa en Amerika en een dag later volgt Azië. Deze grote expansion heeft heel wat nieuws te bieden voor de spelers van Hearthstone.

Whispers of the Old Gods bevat 134 nieuwe kaarten, waaronder een nieuwe soort genaamd ‘corrupted’ kaarten. Dit zijn eigenlijk normale minions in een nieuw jasje met andere gaves. Blizzard is de afgelopen weken al druk geweest met het onthullen van een hele boel nieuwe kaarten en gaat later deze week in een livestream op Twitch nog meer details laten zien van de nieuwe expansion van Hearthstone.

Naast een heleboel nieuwe kaarten zitten er in Whispers of the Old Gods ook een paar nieuwe modi, waarin de spelers kunnen bepalen met welke generatie kaarten gespeeld kan worden. De kaarten die in de uitbreiding zitten zijn alleen te koop in losse pakjes van vijf stuks. Er is echter een speciale aanbieding waarmee je voor vijftig euro vijftig pakjes kunt kopen. Normaal zou je voor die prijs tien pakjes minder krijgen. Deze ‘pre-purchase’ loopt af op 25 april, de dag voor de release van Hearthstone: Whispers of the Old Gods.