Rambo: The Video Game krijgt nog steeds DLC

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Rambo: The Video Game krijgt nog steeds DLC

Een goede film veranderen in een goede videogame blijkt al jaren een erg lastig karwei te zijn, want de kwaliteit van de game is negen van de tien keer om te huilen. Rambo: The Video Game was in februari 2014 helaas geen uitzondering en werd getrakteerd op een hoop negatieve reviews. Toch mag het de pret niet drukken, want twee jaar later besluit uitgever Reef Entertainment nog gratis DLC uit te brengen.

Rambo: The Video Game heeft in 2014 zo’n slechte indruk achtergelaten dat diverse sites de titel hebben uitgeroepen tot slechtste game van het jaar. Reef heeft blijkbaar maling aan de slechte resultaten en ziet toch heil in de gratis DLC genaamd Baker Team. Vanaf morgen zal deze al beschikbaar zijn voor de PlayStation 3 en pc en het heeft toch behoorlijk wat content, zoals drie extra missies, een hogere level cap voor Rambo en diverse wapens en perks.

Waarom de Xbox 360 deze add-on niet krijgt, is volkomen onduidelijk, maar het is ook nog steeds niet helemaal duidelijk waarom deze game überhaupt op de markt is verschenen. Een ding moeten we Reef nageven en dat is dat ze wel een mooi pakketje content voor noppes weggeven. Of gamers twee jaar na dato nog zitten te wachten op extra content voor deze game lijkt me behoorlijk sterk.