Rainbow Six Siege dit weekend gratis op pc

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Rainbow Six Siege dit weekend gratis op pc

Ubisoft heeft goed nieuws voor mensen die de tactische shooter Rainbow Six Siege nog niet gespeeld hebben en in het bezit zijn van een goede pc: dit weekend, 15 tot en met 18 april, bieden zij namelijk de mogelijkheid om deze gratis te spelen.

Rainbow Six Siege kwam op de eerste decemberdag van 2015 uit en was volgens velen een hoogstandje binnen de tactische shooters. Voor de mensen die nog niet de mogelijkheid hebben gehad om de titel zelf te kunnen spelen is er duidelijk goed nieuws. Vanaf vandaag tot en met 18 april is de game gratis beschikbaar voor de pc via Uplay en Steam.

Om de titel via Uplay te kunnen spelen, zul je simpelweg Uplay op de pc moeten starten waarna er een klikbare banner verschijnt van Siege. Op Steam is de game te vinden via de productpagina waar je deze gratis kan downloaden voor het weekend.

Aanvullend op het gratis weekend biedt Ubisoft ook een flinke korting op de aanschaf van de game: 33% op de gewone versie en 40% op de Gold Edition. Dit geldt echter enkel voor dit weekend, dus mocht je de titel willen kopen, dan moet je ook snel de beslissing maken.