Lando Calrissian komt in juni naar Star Wars Battlefront

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Lando Calrissian komt in juni naar Star Wars Battlefront

Na lang vragen lijkt DICE eindelijk een van de favorieten van de fans, Lando Calrissian, toe te gaan voegen aan de speelbare personages van Star Wars Battlefront. In juni, wanneer het tweede uitbreidingspakket voor de shooter gelanceerd wordt, zal de ooit door Billy Dee Williams vertolkte bekendheid geïntroduceerd gaan worden.

Het personage Lando Calrissian maakt deel uit van het uitbreidingspakket Bespin, dat zich zal gaan afspelen in Cloud City, een locatie die geïntroduceerd werd in Star Wars: The Empire Strikes Back. Buiten Lando zal de uitbreiding ook vier nieuwe maps, nieuwe wapens en een nieuwe modus met zich meebrengen. Lando is overigens niet het enige nieuwe personage dat zal worden toegevoegd aan Star Wars Battlefront. Ook Dengar, de premiejager die door Dath Vader werd ingehuurd om Han Solo uit te schakelen, zal zijn opwachting maken.

Al het voorgaande zal dus vanaf juni beschikbaar worden gesteld aan de Season Pass-houders van Star Wars Battlefront, maar EA heeft ook aangegeven dat in de aankomende maanden ook wat gratis content aangeboden zal gaan worden. Zo zullen nieuwe ‘Hutt contracts’ worden toegevoegd en hint EA ook naar content voor “mensen die de game offline spelen”.