2K eert Kobe Bryant met NBA 2K17 Legend Edition

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
2K eert Kobe Bryant met NBA 2K17 Legend Edition

Terwijl Kobe Bryant zich inmiddels klaarmaakt voor zijn allerlaatste wedstrijd in de NBA, heeft 2K aangekondigd een editie van de jaarlijks terugkerende basketbalgame aan hem op te dragen. Deze editie, genaamd NBA 2K17: Legend Edition, zal geheel in het teken van deze legendarische Lakers-speler staan.

Zo zal Kobe Bean Bryant, zoals de nummer 24 van de Lakers volledig heet, de kaft sieren en zullen er enkele fysieke voorwerpen bij de game inbegrepen zitten. Buiten een poster en twee Panini speelkaarten zal deze editie ook met een Black Mamba controller skin komen, verwijzend naar de bijnaam die Bryant mee heeft gekregen.

De Legend Edition zal ook enkele Kobe Bryant-gerelateerde in-game voorwerpen bevatten. Zo kunnen bezitters van deze editie alvast vooruit met 30.000 Virtual Currency, speciale Nike Kobe 11 retirement schoenen, Kobe #8 Mitchell en Ness jerseys, een Kobe hoodie en een speciale MyTEAM bundel.

De Legend Edition zal alleen beschikbaar zijn voor de PlayStation 4 en Xbox One. De reguliere versie van de game zal wel op de PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen. De game staat gepland voor een release in september 2016.