Remedy biedt verontschuldigingen aan voor Quantum Break

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Remedy biedt verontschuldigingen aan voor Quantum Break

Quantum Break is de nieuwste game van studio Remedy en geniet op het moment van hoge scores en van goede verkoopcijfers. Toch kent de pc-versie een aantal problemen en bugs. Remedy zegt ervan op de hoogte te zijn en bezig te zijn met een remedie.

De lancering van Quantum Break is niet helemaal vlekkeloos verlopen. Hoewel de Xbox One-versie vrijwel perfect loopt, heeft de pc-versie heel wat steken laten vallen. Ontwikkelaar Remedy is bezig om de problemen te verhelpen en verontschuldigt zich voor de slechte staat waarin Quantum Break is uitgekomen.

We zijn op de hoogte dat spelers problemen ondervinden met de Windows 10-versie van Quantum Break. We willen jullie laten weten dat we hard aan het werk zijn voor een oplossing voor alle feedback die we hebben gekregen.

Naast het gebrek aan een mogelijkheid om de game af te sluiten, ervaren pc-gamers ook bugs en vreemd genoeg ook aparte ontwerpkeuzes, zoals een “film grain”-filter die de game een filmische look moet geven maar het zicht van de speler belemmert. Daarnaast is Remedy ook bezig om de game te voorzien van ondertiteling.

Onze eigen Patrick beloonde de game met een 78; één van de negatieve punten was daarbij het gebrek aan optimalisatie.