Dark Souls III kent problemen op pc

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Dark Souls III kent problemen op pc

Vanaf vandaag kan iedereen zich lekker gaan frustreren met Dark Souls III, tevens onze Game van de Maand. Op de consoles draait de game naar behoren, maar er zijn wederom problemen met de pc-versie van een grote game. Er komen onder andere op Steam veel klachten binnen van gamers die last hebben van crashes en andere narigheid.

De nieuwe telg van From Software is dus mensen aan het frustreren op een manier die niet de bedoeling kan zijn. Op Reddit en Steam komen veel meldingen binnen dat de game crasht op het moment dat ze bij de eerste Bonfire komen. Een kleinere groep mensen kunnen Dark Souls III helemaal niet spelen, omdat het al fout gaat bij character customization, waardoor ze nog geen minuut van de game gezien hebben. Uitgever Bandai Namco word op Twitter ook geconfronteerd met vragen van teleurgestelde gamers over de crashes en reageert als volgt.

Iedereen wordt doorgestuurd naar de supportpagina en Bandai Namco heeft nog niet echt gereageerd op de kapotte pc-versie van Dark Souls III. Mocht er meer duidelijk worden dan lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault.