Nieuwe uitgever Telltale Publishing onthult 7 Days to Die

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Nieuwe uitgever Telltale Publishing onthult 7 Days to Die

De studio Telltale Games is de laatste jaren bekend geworden met episodische games als The Wolf Among Us, Tales of the Borderlands en The Walking Dead. Vanaf vandaag is Telltale niet alleen een ontwikkelaar, maar gaat het ook games uitgeven onder de naam Telltale Publishing. Op het gloednieuwe Twitteraccount van Telltale Publishing wordt het nieuwste project 7 Days to Die getoond.

Eerder op de dag verschenen onderstaande tweets waarin de gloednieuwe uitgever een horrorgame teaset. De gruwelijke afbeeldingen en mysterieuze tekst spraken boekdelen.

Een paar uur later verscheen in een post op de website van Telltale Games de titel van het project en werd er een nieuwe trailer uit de doeken gedaan. 7 Days to Die van de indiestudio The Fun Pimps heeft al een versie op de pc en in juni komt de game in samenwerking met Telltale Publishing uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De consoleversie van de horror-survival game krijgt een aantal gloednieuwe online multiplayer modi en lokale splitscreen multiplayer. Ook zal er nog DLC voor 7 Days to Die verschijnen, maar meer informatie daarover wordt later vrijgegeven door Telltale.