Gamer behaalt level 100 in World of Warcraft met een dance pad

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gamer behaalt level 100 in World of Warcraft met een dance pad

Een dansgrage gamer die op Twitch schuilgaat acher de naam Rudeism heeft na bijna vijf en een halve dag danspasjes uitvoeren op een dance pad de level cap van World of Warcraft bereikt. Rudeism is het overigens gewend om games ‘verkeerd’ te spelen, zoals hij het zelf zegt. Hij is dan ook niet van plan dit op te geven.

In de onderstaande video is te zien hoe Rudeism zijn glorieuze moment in World of Warcraft behaalt. Ergens rond de 7:08:23 is het moment daar, het moment waarop hij daadwerkelijk level 100 bereikt. Duidelijk afgepeigerd dankt hij dan ook al zijn volgers op Twitch, die in aantal zijn verdrievoudigd sinds de start van zijn stream. De emoties worden hem dan ook heel eventjes teveel.

Watch live video from Rudeism on www.twitch.tv

Ik begin een beetje emotioneel te worden. Excuseer me, ik had niet gedacht dat ik emotioneel zou worden.

Na een kort vreugdedansje nam Rudeism voor het eerst in drie weken weer plaats achter zijn toetsenbord om met zijn fans te praten, die massaal de gelegenheid namen om hem te feliciteren.

Dames en heren, het is een geweldige maand geweest vol dansen en geweldige mensen leren kennen. Ik heb het gevoel dat we een geweldige community van mensen hebben gecreëerd.

Zijn danscapades zijn overigens nog niet ten einde. Als het aan aan Rudeism ligt zal hij ook Undertale met de dance pad gaan spelen. Ook wil hij gaan proberen om Heroes of the Storm met een Guitar Hero / Rock Band-gitaar te gaan spelen.