Dark Souls III nu al binnen twee uur uitgespeeld

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Dark Souls III nu al binnen twee uur uitgespeeld

Terwijl Dark Souls III hier nog moet verschijnen, heeft een Koreaanse gamer het nu al voor elkaar gekregen de game binnen twee uur uit te spelen. De speedrunner genaamd 제하니 deed er namelijk een uur en 42 minuten over.

Voor de meeste mensen vormt het uitspelen van een Souls-game een ware hel en kost het hier en daar ook een controller of twee, maar een Koreaanse gamer leek met het nieuwste deel, Dark Souls III, niet bijzonder veel moeite te hebben. Een gamer die op YouTube schuilgaat achter de naam 제하니 wist de game namelijk in een recordtijd te voltooien. Via de bovenstaande video kun je zelf volgen hoe deze persoon dat voor elkaar heeft gekregen, al moet daar natuurlijk wel bij gezegd worden dat de video tjokvol spoilers staat. Dus, wil je de game zelf nog ervaren, dan is het raadzaam om deze niet te kijken.

Nu is een record er natuurlijk altijd om deze te verbreken, ook dit record. Het lijkt misschien totaal onmogelijk, maar wanneer je je beseft dat zelfs 제하니 enkele keren dood is gegaan gedurende de speedrun is de kans nog steeds aanwezig dat het te verbreken valt. Wij wensen je in ieder geval veel succes.