Eerste Pokémon Sun / Moon-beelden begin april

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Eerste Pokémon Sun / Moon-beelden begin april

Aankomende zondag kunnen we de eerste beelden verwachten van de nieuwe Pokémon-games: Pokémon Sun en Moon. Dan zal er een speciale aflevering in Japan worden uitgezonden van het programma Gathering at the Pokémon House, wat standaard al helemaal in het teken staat van de populaire serie.

In de aflevering van 3 april zullen onder andere Junichi Masuda, Shigeki Morimoto en Shigeru Ohmori aanschuiven om, naar alle waarschijnlijkheid, over de nieuwe game te praten. De drie zijn respectievelijk regisseur van de gameserie, gevechtsregisseur en regisseur van Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire. Het is echter nog niet duidelijk of de beelden ook op het internet worden geplaatst, of dat je op zoek moet gaan naar een stream van de uitzending.

Pokémon Sun en Moon werden vorige maand aangekondigd in een uiterst korte Nintendo Direct, nadat de logo’s en merknamen van de nieuwe games waren gelekt op het internet. Echte details over de nieuwe games zijn nog niet naar buiten gekomen, buiten het nieuws dat de game de Pokémon Bank applicatie zal ondersteunen. Een release staat voor dit najaar op de kalender.