Battleborn krijgt begin april open bèta

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Battleborn krijgt begin april open bèta

Vandaag is er vanuit 2K Games en Gearbox Software bekendgemaakt dat er een open bèta aankomt voor hun aankomende game Battleborn. Op 8 april zal deze van start gaan op de PlayStation 4 en op 13 april op pc en Xbox One.

Battleborn is een first-person shooter game met MOBA-elementen die binnenkort uitkomt. Om fans nog even lekker te maken en de game aan een laatste test bloot te stellen, zal er begin april voor de diverse platforms een open bèta volgen. De bèta zal verschillende game-elementen bevatten waaronder twee episodes vanuit de Story Mode, genaamd ‘Void’s Edge’ en ‘The Algorithm’, waardoor je als speler meer inzicht krijgt in het verhaal van Battleborn. De Story Mode werkt namelijk als een soort tv-serie, bestaande uit acht aflevering en een proloog, waarbij jij en andere spelers de hoofdrol hebben als aanvoerder van de Battleborn. Wanneer je nieuwsgierig bent geworden naar het verhaal kun je bovenstaande video bekijken waarin hier meer bekend over wordt gemaakt.

Naast de twee episodes uit de Story Mode, biedt de bèta twee van de drie in-game beschikbare multiplayer modi. Deze twee speelbare modi dragen de namen ‘Incursion’ en ‘Meltdown’. Ook zullen spelers toegang hebben tot alle speelbare helden, alle loot, gear en de volledige voortgangssystemen. Het lijkt er dus op dat deze bèta ons een goed beeld kan geven van hoe de game er uiteindelijk uit komt te zien. De volledige game verschijnt op 3 mei 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.