Xbox One in VS tijdelijk goedkoper

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Xbox One in VS tijdelijk goedkoper

De Xbox One heeft vandaag een tijdelijke prijsdaling gekregen in de Verenigde Staten. De console is momenteel 50 dollar goedkoper, waardoor het basispakket op 299 dollar uitkomt. Of een dergelijke prijsdaling ook naar Europa komt, is nog de vraag.

Larry ‘Major Nelson’ Hryb kondigde de prijsdaling vandaag aan op zijn blog, als onderdeel van de Xbox Spring Sale. Microsoft’s voorjaarsuitverkoop is voorlopig alleen voor de Verenigde Staten, maar mogelijk komt deze prijsdaling ook nog naar Europa. Hier is op dit moment nog geen uitspraak over gedaan.

Gamers in de Verenigde Staten kunnen de console nu vanaf 299 dollar kopen bij verschillende winkels, wat neerkomt op een korting van 50 dollar. Ook consoles met games, zoals een Tom Clancy’s The Division-bundel, krijgen een korting van 50 dollar. Tot wanneer de bundels met korting te koop zullen zijn, is nog niet bekend, maar Hryb geeft wel aan dat het om een tijdelijke aanbieding gaat. Een ‘kale’ Xbox One is in Nederland momenteel voor 329 euro te koop.