Bèta Gears of War 4 start volgende maand

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Bèta Gears of War 4 start volgende maand

Gears of War is al jaren een toonaangevende serie op de consoles van Microsoft en de ontwikkeling van Gears of War 4 begint serieus op te schieten. Volgende maand zal het gros van de Xbox One-bezitters de eerste stappen mogen zetten op Sera in de multiplayer-bèta van de game. 

Op 18 april gaat de bèta exclusief op de Xbox One van start voor de mensen die Gears of War: Ultimate Edition hebben gekocht en gespeeld. Deze Early Access duurt tot 24 april om vervolgens tot 1 mei door te gaan als open bèta voor iedereen die geïnteresseerd is. Vooralsnog is het alleen mogelijk om een code voor de vroege toegang te bemachtigen door het spelen van Gears of War: Ultimate Edition voor 11 april. Iedereen die deze mogelijkheid dus niet heeft zal moeten wachten op de open bèta.

De Gears of War 4-bèta op de Xbox One zal zich dus focussen op de multiplayermodus van de cover-based shooter. Ontwikkelaar The Coalition zal waarschijnlijk snel meer details geven over wat er precies in de bèta te verwachten valt.