Geen nieuwe content meer voor Battlefield 4

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Geen nieuwe content meer voor Battlefield 4

Er zal geen nieuwe content meer gemaakt worden voor Battlefield 4, dat heeft het team dat verantwoordelijk is voor de post-launch-content van de game vandaag bekendgemaakt via Twitter.

Battlefield 4 is inmiddels alweer meer dan twee jaar oud en heeft afgelopen december nog een nieuwe update gehad in de vorm van klassieke maps. Nu lijkt het erop dat dat de laatste content is die de game zal krijgen. David Sirland, de producer voor alle post-launch-content, heeft via Twitter laten weten dat er geen nieuwe content zal komen op de Battlefield 4 CTE (community test environment). Als er niets nieuws meer verschijnt op de CTE, betekent dat automatisch dat er ook niks nieuws meer komt voor het grote publiek. De servers van de game zullen nog steeds online blijven, dus actieve spelers kunnen nog vooruit.


Battlefield 4 verscheen in oktober van 2013 en kende van begin af aan al veel problemen. Na verloop van tijd wist DICE die allemaal eruit te krijgen, maar het kwaad was al geschied en veel spelers waagden zich niet meer aan de game. Ondertussen is Battlefield Hardline de jongste telg in de serie en staat er voor die game ook alweer een vervolg gepland, al wordt die pas verwacht in maart 2017.