Hearthstone-expansion gelekt door muurschildering

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Hearthstone-expansion gelekt door muurschildering

De volgende uitbreiding voor Blizzards digitale kaartspel Hearthstone zal Hearthstone: Whispers of the Old Gods gaan heten. Dit is een dag voor de officiële bekendmaking gelekt, omdat een oplettende wandelaar in New York een muurschildering van de game zag.

De ene uitbreiding voor Blizzards populaire digitale kaart-battle-game is nog maar net uit, of de volgende wordt al aangekondigd. Het lijkt erop dat Blizzard een leuke manier had bedacht om de nieuwste expansion van Hearthstone te marketen, namelijk door het plaatsen van een metershoge muurschildering in New York. Een oplettende wandelaar die toevallig langs kwam, zag dat de muur beschilderd worden, nam een foto en zette deze op Reddit.

Hearthstone 
 Pixel Vault

 

“Dit is een met de hand geschilderde reclame die ik zag staan toen ik naar mijn werk liep vanochtend. Ik weet niet of het al aangekondigd is, maar het lijkt erop dat de volgende expansion voor Hearthstone ‘Whispers of the Old Gods’ zal gaan heten.”

Een paar uur later ging hij terug om te kijken of de muurschildering al voltooid was, maar de afbeelding was met groene tape afgeplakt met daarop de hashtag: #OLDGODS.

Meer informatie zal morgen volgen, wanneer Blizzard de uitbreiding ongetwijfeld officieel zal onthullen tijdens een live-stream die in het teken zou gaan staan van Hearthstone.