Spelers The Division weten elkaar nu al te irriteren

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Spelers The Division weten elkaar nu al te irriteren

Er is niets zo vervelend als een medespeler die in een multiplayer-game zodanig in de weg staat dat je zelf niet meer verder kunt. Ook in Ubisofts The Division lijken spelers ervan al te hebben uitgevogeld dat er een hele simpele manier is om andere spelers te irriteren. Ze hoeven daarvoor verdraaid weinig te doen.

In het bovenstaande filmpje is duidelijk te zien hoe men te werk gaat. Het enige dat iemand hoeft te doen is in een deurpost gaan staan, meer niet. Andere spelers lijken daardoor niet meer door die deur te kunnen, gezien duwen of erlangs kruipen totaal geen zin lijkt te hebben. Sommige spelers lijken er zelfs lol aan te beleven, gezien ze op hun gemakje gaan zwaaien naar anderen of jumping jacks gaan uitvoeren tijdens de opstopping.

Mocht ook jou dit nu overkomen, dan lijkt er toch een oplossing te zijn. Als je richting deze ‘doorblocker’ rent, en even volhoudt, ga je er uiteindelijk vanzelf doorheen. Het lijkt erop dat het voor een hele hoop mensen even heeft moeten duren voordat dat duidelijk werd, gezien de video.