Gerucht: Nieuwe Call of Duty gaat Bloodlines heten

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gerucht: Nieuwe Call of Duty gaat Bloodlines heten

Hoewel er nog totaal niks is bevestigd, en we dit dus allemaal nog met een flinke korrel zout moeten nemen, zou het zomaar eens kunnen zijn dat de volgende game in de Call of Duty-franchise “Call of Duty: Bloodlines” gaat heten. Bronnen die in het verleden nogal eens hun gelijk hebben gekregen wisten dit te melden.

De anonieme bron wist namelijk te vertellen dat Activision binnenkort heel wat informatie te delen heeft omtrent hun line-up, waarin Call of Duty een absolute zekerheid vormt. De game zal, zoals gewoonlijk, eind van het jaar verschijnen en de naam Bloodlines meekrijgen. Dit zou betekenen dat Infinity Ward het zeer matige Ghosts laat voor wat het is en met Call of Duty een nieuwe lijn wil gaan volgen, misschien zelfs weer met een setting in het verleden.

Momenteel moeten we het dus nog als een gerucht beschouwen, maar als deze anonieme bron het wederom bij het rechte eind heeft, zullen we spoedig meer horen vanuit Activision. Hoe sta jij tegenover een nieuwe Call of Duty? Lijkt je de eventuele keuze van Infinity Ward de goede of kunnen ze beter verder blijven gaan met de wat modernere settings? Laat het ons weten!