Claim een code voor de bèta van SMITE op PlayStation 4!

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Claim een code voor de bèta van SMITE op PlayStation 4!

Zoals je misschien al gemerkt hebt, geven we steeds meer dingen weg bij Pixel Vault. Zo gingen er laatst al drie toffe goodie-pakketten op weg naar nieuwe baasjes en mochten onlangs drie gelukkigen 20 euro aan PSN-tegoed in ontvangst nemen. Mocht je nou niet hebben gewonnen, dan hebben wij nu de give-away voor jou, je vrienden en iedereen die er op tijd bij is!

Wij mogen in samenwerking met Hi-Rez, ontwikkelaar van SMITE, maar liefst 1.000 (!) codes weggeven die je toegang geven tot de bèta van SMITE op de PlayStation 4! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is in de onderstaande tool je e-mailadres in te vullen waarna je je code via de mail krijgt toegestuurd. Vertel het ook vooral aan vrienden, familie, ooms, tantes, neven en nichten, want we hebben er genoeg! En je weet wat ze zeggen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dit gaat zeker op in het geval van SMITE. Maar waar wacht je nog op? Claim je code snel!

Wanneer je je code hebt ontvangen op de mail, dien je je PlayStation 4 op te starten. Vervolgens ga je naar de PlayStation Store en selecteer je de optie “Code inwisselen”. Voer hier je code in en download de game. Wanneer je de game gedownload hebt, staat niets jou meer in de weg. Zelfs niet het feit of je wel of geen PlayStation Plus-bezitter bent, want de game vereist geen PlayStation Plus abbonement om online aan de slag te gaan. Veel plezier met de game en misschien treffen we ons in een goddelijk onderonsje op het slagveld!