[UPDATE] PlayStation 4-firmware 3.50 verschijnt morgen

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
[UPDATE] PlayStation 4-firmware 3.50 verschijnt morgen

[UPDATE] Vorige maand maakten we al bekend wat de inhoud van de nieuwste PlayStation 4 update, 3.50, allemaal zou gaan inhouden. Vandaag werd bekendgemaakt dat deze firmware update vanaf morgen beschikbaar zal zijn voor de console.

PlayStation krijgt binnenkort een nieuwe update met het nummer 3.50. Vanaf morgen kunnen geselecteerde mensen aan de slag met de bèta hiervan. Dankzij een bekendmaking op de PlayStation Blog is nu duidelijk wat deze nieuwe update allemaal gaat bevatten. Vanaf morgen start de bèta omtrent de 3.50 (met als codenaam MUSASHI) update voor de PlayStation en zullen we merken hoe deze gaat bevallen. Of je nou wel of niet uitgekozen bent voor de bèta, het is toch wel fijn om te weten wat deze update precies in gaat houden. Op de PlayStation Blog werd de inhoud bekendgemaakt:

Systeem mogelijkheden:

  • Remote Play (Mac/pc): Opvallend genoeg zal deze mogelijkheid niet te testen zijn in de bèta, maar zal wel in de aankomende update zitten.
  • Dailymotion: Dit maakt het mogelijk dat je direct kan kan livestreamen naar je PlayStation 4. Daarnaast worden opgeslagen live-uitzendingen ook ondersteund.

Sociale mogelijkheden:

  • Vriendennotificatie wanneer online: Dit maakt het mogelijk om een notificatie te krijgen wanneer een persoon uit jouw vriendenlijst online komt.
  • Offline weergave: Momenteel is het zo dat je online staat vanaf het moment dat je de PlayStation aanzet en kan iedereen in jouw lijst dit ook zien. Met de update kun je het laten lijken alsof je offline bent, zodat je niet gestoord wordt.
  • Events inplannen: Hiermee kun je een speelsessie met vrienden inplannen op je systeem. Iedereen die deelneemt hieraan wordt op het moment van starten automatisch in één party gezet zodat je meteen kan beginnen.
  • Play Together: Met deze feature kunnen alle leden van een party makkelijk overzien wat een ander aan het spelen is en zo ook deelnemen aan deze game.