Titanfall 2 verschijnt in GameStop

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Titanfall 2 verschijnt in GameStop

Dat Titanfall 2 er aan zit te komen, lijkt zo goed als zeker. Echter is er tot op de dag van vandaag nog geen officiële aankondiging voor de game. Een dergelijke aankondiging zou zomaar kunnen verschijnen, aangezien de Amerikaanse winkelketen GameStop alvast is begonnen met het plaatsen van pre-order doosjes in de winkels.

De oplettende shopper Niall Maher plaatste vandaag een foto op Twitter waarin duidelijk te zien is dat een filiaal van GameStop de wanden al vol heeft staan met doosjes van de game. De keten heeft echter op vragen van GameSpot nog niet willen reageren. De game verschijnt ook nog niet op de website van de keten, maar als er dergelijke hoesjes beschikbaar zijn is een aankondiging vaak niet al te ver weg.

https://twitter.com/niallmaherFM/status/704298704019263488?ref_src=twsrc%5Etfw

Ondanks dat de game nog niet is officieel is aangekondigd door EA of Respawn Entertainment, wist Vince Zampella, mede-oprichter van Respawn, in maart 2015 al te verklappen dat de game in ontwikkeling was. Deze game zou een multiplatform titel worden, maar verdere details lijken nog te ontbreken.

Toch verschijnt de game steeds vaker in het nieuws. Eerder deze maand nog maakte speelgoedfabrikant MacFarlane nog bekend dat het speelgoed zou maken op basis van de sequel. Deze speelgoedlijn zou later dit jaar verschijnen samen met de game. EA heeft daarentegen aangegeven dat de ‘volgende Titanfall ervaring’ ergens in het fiscale jaar 2017 zal verschijnen.

Het is dus nog even afwachten tot de game officieel wordt aangekondigd. Maar wanneer dit gebeurd, lees je het natuurlijk hier op Pixel Vault.