Shenmue 3 begint vorm te krijgen

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Shenmue 3 begint vorm te krijgen

Yu Suzuki en diens studio Ys Net zijn druk bezig met de ontwikkeling van Shenmue 3 en afgelopen weekend lieten zij tijdens een presentatie nieuwe beelden uit de game zien. Deze beelden laten zien dat de game al behoorlijk vorm begint te krijgen.

Ys Net plaatse de ideeën voor Shenmue 3 vorig jaar juni op Kickstarter in de hoop dat een campagne voor de game hen de benodigde financiën zou bieden om de game te kunnen maken. Hun verwachtingen werden sterk overtroffen, gezien de game de meest gefundeerde Kickstarter-game ooit werd. Afgelopen weekend vond de Monaco Anime Game International Conferences (afgekort tot MAGIC) plaats, waarbij de studio nieuwe beelden liet zien tijdens de presentatie. De volledige presentatie is te bekijken in bovenstaande video. Daarnaast bracht de studio nieuwe screenshots uit, die hieronder te bekijken zijn.

jpg

jpg (1)

jpg (2)

jpg (3)

Deze nieuwe beelden, gemaakt in Unreal Engine 4, laten de plaats Bailu Village zien, het startgebied van de derde game in de serie. Shenmue 3 staat gepland voor een release in december 2016 voor de pc en PlayStation 4.