Far Cry Primal toont eerste beelden mammoet-gameplay

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Far Cry Primal toont eerste beelden mammoet-gameplay

Uitgever Ubisoft heeft een nieuwe video van Far Cry Primal uitgebracht waarin de eerste beelden van de Legend of the Mammoth-missies te zien zijn. Tijdens deze missies speel je in first-person perspectief als de enorme mammoet.

Far Cry Primal is een spin-off titel van de populaire Far Cry-franchise van Ubisoft. Wanneer je de game pre-ordert, krijg je de beschikking over aanvullende content die de Legend of the Mammoth-missies bevat. Er zijn in totaal een drietal missies waarbij je de rol aanneemt van de gigantische, uitgestorven en enorm wollige mammoet. Het is alleen mogelijk als de mammoet te spelen binnen deze missies. Tijdens de missies moet je de oudste mammoet helpen door mensen plat te stampen, nog meer mensen plat te stampen en uiteindelijk ontstaat er ook een gevecht tussen jou en een neushoorn.

De video die Ubisoft uitbracht is bovenaan dit artikel te bekijken en biedt een kijk op deze missies en diens gameplay. Lang hoeven we niet meer te wachten op de release van Far Cry Primal, want deze komt al uit op 23 februari voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.