Destiny-speler bereikt level 40 in tutorial

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Destiny-speler bereikt level 40 in tutorial

Bij elke game zijn er wel een aantal spelers die op de een of andere manier het uiterste uit de game weten te halen, bijvoorbeeld door zichzelf voor een bepaalde uitdaging te stellen. Zo ook YouTuber SerfaBoy die het klaar heeft gespeeld om level 40 te bereiken in Destiny zonder de tutorial te verlaten.

SerfaBoy plaatste bovenstaande video op zijn YouTube-account waarin in acht minuten duidelijk wordt gemaakt hoe hij tijdens de tutorial met zijn Guardian, het spelerspersonage binnen Destiny, level 40 heeft bereikt. Zoals hierboven al vermeld vinden sommige spelers altijd wel een manier om het uiterste uit henzelf en de gekozen game te halen. Voor de YouTube-gebruiker zal het ongetwijfeld veel tijd en doorzettingsvermogen hebben gekost om dit doel te halen.

De tutorial van Destiny is, uiteraard, bedoeld om de speler een introductie te geven voordat de game daadwerkelijk laat zien wat het nog meer te bieden heeft. Hoewel je Guardian tijdens het spelen ervan wel experience points verdiend, komen deze punten niet in hoge aantallen binnen, waardoor het stijgen in levels langzaam gaat, zeker wanneer je hogere levels bereikt. Wanneer je de laatste vijand van het level niet verslaat, herstart deze eindeloos, wat het mogelijk maakt om deze meerdere malen te spelen.

SerfaBoy lijkt over een flinke dosis geduld te bezitten, want om de level 40 te behalen moest hij 98 uur in Destiny steken, waarbij hij 62.674 kills moest maken.