Bethesda hint naar DLC voor Fallout 4

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bethesda hint naar DLC voor Fallout 4

De vele geruchten over downloadable content die zich onder water afspeelt, zijn al niet meer te tellen. Bethesda geeft vandaag geen uitsluitsel over de inhoud van de aankomende DLC van Fallout 4, maar wel dat er snel een aankondiging komt. Ook wordt de survival-modus helemaal herzien.

Op de Facebook-pagina van de game wordt gezegd dat het wachten op meer avonturen in de Commonwealth niet veel langer zal duren. Concrete informatie werd echter nog niet gegeven door Bethesda.

Een tweede update op Facebook hintte naar grote veranderingen in de survival-modus van Fallout 4. Alsof er nog niet genoeg gevaar op de loer lag in het barre landschap, zul je echt op moeten letten dat je character genoeg eet, drinkt, slaapt en niet ziek wordt. Dat zou – ook al speelt de game zich af in een wereld vol gemuteerde dieren, ghouls en super mutants – wat meer realisme toevoegen aan de post-apocalyptische RPG.

Goed nieuws dus voor gamers die na tientallen – of zelfs honderden – uren het einde van Fallout 4 hebben bereikt en de season pass voor aankomende uitbreidingen al hebben aangeschaft. Nu is het alleen nog geduldig wachten op een releasedatum voor de DLC en de vernieuwde survival-modus.