Eerste episode The Walking Dead: Michonne heeft releasedatum

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Eerste episode The Walking Dead: Michonne heeft releasedatum

Telltale Games heeft bekendgemaakt wanneer we de eerste episode van The Walking Dead: Michonne kunnen verwachten op de diverse platformen. De miniserie, gebaseerd op het populaire personage met de katana, zal nog later deze maand voor de Mac, pc, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 en mobiele apparaten verschijnen.

In de eerste aflevering van de driedelige miniserie zal Michonne zich, samen met Pete en diens bemanning, op het schip The Companion bevinden. De groep zoekt langs de kust naar overlevenden en voorraad voor henzelf. Nadat ze een noodsignaal opmerken, komt de groep in grote problemen wanneer ze een gruwelijke slachtpartij aantreffen.

The Walking Dead: Michonne – In too Deep zal op 23 februari beschikbaar zijn voor Mac en pc via Steam, de Telltale Online Store en andere digitale distributieplatformen. Op dezelfde dag kun je de eerste episode via de PlayStation Store aanschaffen voor de PS3 en PS4, alsook de Xbox 360- en Xbox One-versies via Xbox Live. Op 25 februari zijn iOS en Android aan de beurt.

De prijs voor de drie episodes bedraagt 14,99 euro. Episode twee, Give No Shelter, verschijnt in maart en de serie wordt afgesloten met What We Deserve in april.