Bethesda kondigt E3 presentatie aan

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Bethesda kondigt E3 presentatie aan

Juni lijkt nog een heel eind weg, maar Bethesda wil er toch maar op tijd bij zijn: de uitgever heeft vandaag bekendgemaakt wanneer het de E3-presentatie zal houden. Op Twitter maakte de uitgever bekend dat de persconferentie op 12 juni zal worden gehouden.

In de aanloop naar de E3 maken uitgevers altijd de data bekend wanneer hun persconferenties gehouden worden, maar in de meeste gevallen is dat dichter in de buurt van juni. Nu is Bethesda er, net als Electronic Arts, dit jaar op tijd bij. EA maakte afgelopen woensdag bekend dat het niet meer op de beursvloer zou staan, maar een los evenement zou organiseren gericht op fans en pers. Daarnaast zal EA de persconferentie op zondagmiddag, ruim zes uur voor de persconferentie van Bethesda, plaatsvinden.

Bethesda zal op 12 juni voor de tweede keer een persconferentie houden tijdens de E3. Vorig jaar deed het bedrijf dit ook al op zondag en kondigde toen Fallout 4, de mobiele game Fallout Shelter en Dishonored 2 aan. Wat we dit jaar te zien krijgen is nog onbekend, maar de verwachtingen zijn dat we meer te weten zullen komen over DOOM en Dishonored 2, welke beide nog geen releasedatum hebben.