Beta van The Division is uitgesteld naar begin 2016

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Beta van The Division is uitgesteld naar begin 2016

Een aantal weken geleden kwam het gerucht naar buiten dat The Division verre van af is en dit lijkt langzaam bewaarheid te worden door het laatste nieuws. De bèta, die gepland stond voor december, is namelijk uitgesteld naar begin 2016. Mensen met een pre-order voor de Xbox One kunnen zich echter nog verheugen op een ingelaste alpha-test.In een verklaring op het Ubisoft blog geeft de uitgever aan dat dat de huidige releasedatum wel ongewijzigd blijft en dat enkel de bèta zal worden verplaatst naar begin 2016.

“We weten dat velen van jullie geduldig hebben gewacht op de bèta van The Division en wij waarderen jullie geduld enorm. Het team blijft zich dan ook inzetten om op 8 maart een open-world action-RPG uit te brengen dat jullie verwachtingen zal overtreffen. Dat gezegd hebbende, zijn we genoodzaakt de bèta planning te wijzigen om dit doel te bewerkstelligen. The Division beta die voor december gepland stond zal nu begin 2016 plaatsvinden. Wel zijn we blij te kunnen melden dat mensen met een pre-order voor de Xbox One versie toegang krijgen tot een exclusieve gesloten alpha testfase, die plaats zal vinden van 9 tot en met 12 december.”

Komende week lanceert Ubisoft dus wel de alpha van de game. Echter is deze exclusief voor de Xbox One en kun je alleen een code bemachtigen als je een pre-order van The Division voor de Xbox One hebt. De bèta die nu ergens begin van het komende jaar zal worden uitgebracht zal wel beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, pc en Xbox One. Vooralsnog staat de releasedatum op 8 maart voor de genoemde platformen.