Footage van Warcraft film is gelekt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Footage van Warcraft film is gelekt

De film gebaseerd op Blizzard’s Warcraft komt eraan en de eerste trailer is een feit. Alleen nog niet voor het publiek. Toch zijn de beelden gelekt en op het internet te zien.

Het hoe of wat is momenteel niet bekend, maar de eerste trailer voor de Warcraft film is gedeeltelijk gelekt op het internet. De trailer is via deze link te vinden, al moet er wel bij gezegd worden dat de trailer is opgenomen met een telefoon die het van een scherm heeft opgenomen. Het spreekt voor zich dat de kwaliteit daarom nogal wat te wensen overlaat, maar het geeft in ieder geval een idee wat we kunnen verwachten voor wanneer de trailer officieel verschijnt.

Zoals alle trailers tegenwoordig is het niets meer dan een verzameling van losse shots die weinig met elkaar te maken lijken te hebben. Een leger van Orcs is te zien, een gryphon, een aantal acteurs die de humans voorstellen en alles is, zoals al eerder vermeld, een combinatie van CGI en live-action. Veel wijzer wordt je er uiteindelijk niet van, dus is het wachten op de echte trailer en daarna op de Warcraft-film die ergens in 2016 in de bioscopen moet verschijnen.