Video toont nieuwe Arkham Knight DLC

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Video toont nieuwe Arkham Knight DLC

Warner Bros. heeft met een video nieuwe DLC getoond voor Batman: Arkham Knight. Niet alleen kunnen we de Batmobile uit Tim Burton’s Batman film uit 1989 verwachten, ook de Tumbler uit Christopher Nolan’s Batman-trilogie zal zijn opwachting maken.

Veel mensen zullen inmiddels wel uitgekeken zijn op Rocksteady’s sluitstuk van hun Batman-trilogie, Batman: Arkham Knight. Warner Bros. is echter van plan om de fans nog iets langer aan het spelen te houden met nieuwe DLC. De nieuwe DLC is de 1989 Batman Movie Pack. Zoals je misschien wel kan raden zal Batman met die DLC eruit komen te zien als Michael Keaton’s vertolking in Tim Burton’s eerste Batman-film. De trailer wordt ondersteund door Danny Elfman’s klassieke Batman-theme terwijl de Batmobile uit de Tim Burton-films racet over twee nieuwe tracks geïnspireerd door Batman Returns.

De trailer eindigt met het bericht dat we over niet al te lange tijd de Tumbler uit de meer recente Batman-films kunnen verwachten. Kan die ook uit elkaar zodat je de beschikking hebt over de Batpod? Kunnen we ook een skin verwachten gebaseerd op de look van Batman uit de Nolan-films? We zullen het binnenkort ongetwijfeld te horen krijgen. Neem zelf een kijkje naar de video hierboven, maar wees gewaarschuwd (met name pc-gebruikers onder ons): de video heeft behoorlijk wat spoilers. De DLC voor Batman: Arkham Knight is nu verkrijgbaar voor €2 voor PS4- en Xbox One-bezitters. De pc-versie zal net als de game iets langer duren.