PlayStation’s vote-to-play begint op 13 augustus

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
PlayStation’s vote-to-play begint op 13 augustus

Eerder maakten we al bekend dat Sony met een vote-to-play zou gaan komen, mensen met een Plus abonnement zouden zou zelf kunnen stemmen welke game ze de maand erna graag gratis willen spelen. Vanaf donderdag is het zover en kunnen we gaan stemmen.

Sony maakte bekend dat er af en toe, dus helaas niet elke maand, de mogelijkheid zou komen om zelf te stemmen welke game we graag in onze PlayStation collectie zouden willen. Vanaf aankomende donderdag is het zover, dan gaat voor het eerst deze mogelijkheid van start. Het is inmiddels bekend welke games het om gaat, het gaat om drie titels; Armello, Grow Home en Zombie Vikings.

Armello
Armello is grimmig sprookje in de vorm van een bordspel, waarin het draait om het combineren van tactisch kaartspelen, strategische tabletop gameplay en RPG elementen. Het speelt zich af in levendige magische wereld met een vleugje duisternis, Armello duwt spelers in een episch gevecht om macht terwijl ze missies volgen, ontdekken, monsters verslaan, met maar één doel in gedachten: het paleis bestormen en Koning(in) worden van Armello.

Grow Home
Jij speelt als BUD (afkorting van Botanical Utility Droid), een robot die op een missie is om de ‘Star Plant’ te vinden en zijn planeet te redden. Ontdek een vreemde open wereld, een planeet voor zwevende eilanden, grotten en watervallen om doorheen te navigeren, allemaal neergezet in een minimalistische maar mooie art stijl. Laat de gigantische Star Plant groeien en gebruik jouw unieke mogelijkheden om hoger te klimmen, maar wees voorzichtig tijden het dalen, want met een verkeerde beweging kan het afgelopen zijn.

Zombie Vikings
Van de makers van ‘Stick it to the Man!’ een enorme indie hit dat vorig jaar uitkwam, komt nu deze nieuwe co-op game die erg chaotisch en erg komisch is. Baan je een weg door kokende moerassen van Molgaga, neem een cruise door de ingewanden van de Midgaard Serpent, vecht tegen gigantische trollen en kom er achter hoe voetbal daadwerkelijk ontstaan is.

 

Vanaf aankomende donderdag kan er gestemd gaan worden op één van deze games. Dit kan gewoon op je PlayStation, mits je natuurlijk een Plus account hebt. Na het inloggen kun je naar de PlayStation Store waar je de details vind voor Vote-to-Play. Voor de eerste keer dat Sony dit doet zijn er, zo lijkt het, drie goede games om uit te kiezen. Daarnaast geeft Sony ook aan dat nummers twee en drie na het stemmen, met een flinke korting in de store te koop zijn. Ben jij er al uit op welke je gaat stemmen? Laat het ons weten in de reacties.