Fan video laat Super Smash Bros. in first-person zien

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Fan video laat Super Smash Bros. in first-person zien

Waarschijnlijk zal Super Smash Bros. nooit een first-person modus bevatten en met Nintendo’s standpunt over Virtual Reality lijkt het spelen met VR apparaat ook niet echt in de toekomst voor de game te liggen. Maar dankzij een aantal fans is er nu toch een video over hoe het eruit zou kunnen zien.

De video, gemaakt door YouTube gebruiker SoKrispyMedia, suggereert na het opnemen van de video wel dat het bijna onmogelijk is om Smash Bros. met VR te spelen. In de game moet je namelijk veel springen, slaan, schoppen en anderszins bewegen, waardoor de kans groot is dat je niet op je voeten kunt blijven staan.

Toch wilde hij graag zien hoe dit eruit zou zien en zo ontstond het idee voor dit filmpje. Door de special effects, de personages en de typische geluidjes is deze dan ook erg goed geslaagd. Hoewel de kans groot is dat Nintendo nooit iets in deze richting zal doen lijkt het erop dat fans er toch wel oren naar hebben. Gezien de recent nagemaakte versies van Mario is het best mogelijk dat een ijverige fan dit toch op gaat pakken en aan de wensen van fans gaat voldoen. Of het er nu wel of niet komt, nu kun je in ieder geval beelden bekijken en een idee vormen.