CoD Black Ops II meest verzochte game Xbox One

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
CoD Black Ops II meest verzochte game Xbox One

Een paar weken geleden stond Rockstar’s Red Dead Redemption bovenaan het lijstje van meest verzochte 360-games voor backwards compatiblity op de Xbox One. Die is nu van de troon gestoten door één van de meest populaire Call of Duty-games.

Op het moment dat Microsoft aankondigde dat de Xbox One backwards compatibility zou krijgen waren veel fans terecht blij. Welke wel of niet door Microsoft ondersteund zouden worden zou volledig aan de fans liggen. Zij mogen immers hun stem uitbrengen voor welke games ze graag werkzaam willen zien op de Xbox One. Een tijdje geleden stond Rockstar’s Red Dead Redemption met kop bovenaan, maar is sindsdien ingehaald door een wat meer voordehand liggende titel; Call of Duty: Black Ops II. De top tien is als volgt:

  1. Call of Duty: Black Ops II
  2. Red Dead Redemption
  3. The Elder Scrolls V: Skyrim
  4. Call of Duty: Modern Warfare 2
  5. Halo: Reach
  6. Call of Duty: Black Ops
  7. Gears of War 3
  8. Fallout 3
  9. Call of Duty 4: Modern Warfare
  10. Call of Duty: Modern Warfare 3

Momenteel zijn er maar een paar 360-games die speelbaar zijn op de Xbox One, maar Microsoft heeft belooft dat tegen het einde van het jaar er honderden titels speelbaar zullen zijn. Als we de top tien games moeten geloven willen de spelers voornamelijk shooters. De top tien is behoorlijk eenzijdig als je nagaat dat letterlijk de helft uit Call of Duty-games bestaat.