“DLC The Witcher 3 bevat 30 uur gameplay”

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
“DLC The Witcher 3 bevat 30 uur gameplay”

Fans van The Witcher 3: Wild Hunt kunnen hun hart ophalen. De twee grote aankomende uitbreidingspaketten voor de game bevatten bij elkaar dertig uur gameplay en mogelijk zelfs meer. Dat heeft Konrad Tomaszkiewicz van ontwikkelaar CD Projekt Red gezegd in een interview met Gamereactor. De twee paketten zijn daarmee bijna net zo groot als The Witcher 2.

Volgens Tomaszkiewicz bevatten de uitbreidingspaketten Hearts of Stone en Blood and Wine nieuwe verhaallijnen met alle elementen die in het grote verhaal zijn gebruikt. Er komen nieuwe karakters aan bod, maar ook nieuwe items en Gwen cards. Tomaskiewicz zegt:

“De eerste uitbreiding zal ongeveer 10 uur zijn en de tweede bevat ongeveer 20 uur gameplay. Ik denk dat het zelfs goed mogelijk is dat ze groter worden, omdat dat altijd zo is. We plannen een bepaalde tijd of een bepaald aantal uren in, maar uiteindelijk wordt het twee keer zo groot.”

De Poolse ontwikkelaar wil over de grootte dus nog geen beloftes doen. Hearts of Stone zal komende herfst uitkomen, Blood and Wine staat op de planning voor begin 2016.