Ubisoft kondigt Rayman Adventures aan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ubisoft kondigt Rayman Adventures aan

Rayman keert terug met een geheel nieuwe game genaamd Rayman Adventures, dat heeft Ubisoft vandaag bekend gemaakt. Rayman Adventures vertoont behoorlijk veel gelijkenissen met Rayman Origins en Rayman Legends, maar zal voor zover bekend niet op de consoles verschijnen, alleen op mobiele platformen. 

Ubisoft doet er dit jaar alles aan om zijn titels niet te laten ondersneeuwen door de concurrentie en lijkt er dan ook bewust voor te hebben gekozen om Rayman als toetje te bewaren. Na alle grote aankondigingen op de E3 volgt er geen ongewilde, maar wel onverwacht game. De vorige Rayman-games werden behoorlijk goed ontvangen, grotendeels door hun heel eigen audio/visuele stijl. Dat Rayman Adventures nu aangekondigd wordt komt dan ook niet als een donderslag bij heldere hemel, het platform daarentegen wel.

Rayman Adventures komt namelijk, voor alsnog alleen uit op mobiele platformen, al zijn deze momenteel ook nog niet geheel gespecificeerd. Het is een vrij veilige gok om er van uit te gaan dat de game op iOS- en Android-platformen zal verschijnen.

In Rayman Adventures trek je er wederom met onze arm- en beenloze vriend op uit om samen met Barbara de Viking de wereld af te zoeken naar speciale eieren die een “heilige boom” van leven voorzien. Uiteraard zijn deze eieren weer door een snode slechterik ontvreemd. Hoe dit alles van je tablet- of telefoonscherm af knalt kun je zien in de bovenstaande aankondigingstrailer. Dus druk op die playknop en laat in de comments weten of jij hier warm voor loopt.