Journey komt deze maand nog naar PS4

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Journey komt deze maand nog naar PS4

Het is al een tijdje bekend dat de alom geliefde titel Journey naar de PlayStation 4 ging komen, maar nu weten we ook daadwerkelijk wanneer. De veelgeprezen titel zal op 21 juli digitaal beschikbaar zijn.

Het leek er gisteren op dat de releasedatum van de re-release van Journey gelekt was. Op de website van PlayStation zelf was er een pagina voor Journey voor de PS4. Op die pagina stonden de normale details voor de game, maar ook een releasedatum van 21 juli van dit jaar.

Vandaag heeft Sony laten weten dat die datum inderdaad klopt en dat we Journey over twee weken kunnen verwachten in de PlayStation Store. De game zal (net als voorheen) €15 gaan kosten voor de PlayStation 3-versie. Maar omdat je de game crossbuyed, betaal je in één klap voor de PS3-versie en de PS4-versie. Als je Journey voor de PS3 al in je bezit hebt, krijg je de PS4-versie gratis en voor niks.

Journey stamt alweer uit 2012 en was vrijwel het lievelingetje van de media en de gamers. Gemaakt door thatgamecompany (die eerder Flower en flOw maakte) kent Journey eigenlijk geen dialogen en is het aan de speler om de wereld te verkennen.