Vlambeer’s Nuclear Throne lijkt een “hot item”

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Vlambeer’s Nuclear Throne lijkt een “hot item”

Terwijl buiten de mussen bijna van het dak vallen lijkt het huidige project van het Nederlandse Vlambeer nou niet bepaald een erg “hot item” te zijn. Toch wist iemand daar op zeer eenvoudige manier verandering in te brengen tijdens een interview met ontwikkelaar Rami Ismail. Zelfs de grote baas van Sony, Shuhei Yoshida, wilde zich er even mee bemoeien.

Hoe maak je nu van een vrij onbenullige game een hot item? Simpel, praat erover nadat je een habanero peper hebt verorberd. Voor de mensen die niet weten wat een habanero peper is, dat is een hele pittige peper. Interviewer Anthony en Ismail weten het ongeveer 12 seconden vol te houden voordat de hel in hun mond los begint te barsten, resulterend in een interview met bizarre wendingen en tranende oogjes. Om de hilariteit in de studio compleet te maken voegt zelfs Shuhei Yoshida zich bij beide heren om zich in het gesprek te mengen, maar niet voordat ook hij een habanerootje naar binnen werkt.

Als je zelf wil zien hoe dit alles eindigde, dan is het aan te raden om het bovenstaande filmpje af te kijken. Het interview slaat op een gegeven moment nergens meer op, maar je kan het de heren ook niet kwalijk nemen, gezien de kwelling duidelijk van de gezichten af te lezen is.