Minecraft voor PlayStation krijgt LittleBigPlanet DLC en meer

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Minecraft voor PlayStation krijgt LittleBigPlanet DLC en meer

Fans van zowel Minecraft als LittleBigPlanet zullen erg blij zijn met dit nieuws: vanaf morgen is er DLC beschikbaar waardoor je Minecraft een LittleBigPlanet-tintje kan geven. Naast deze add-on is vanaf morgen ook de Minecon Skin Pack beschikbaar en zal de game geupdate worden tot versie 1.17.

De LittleBigPlanet DLC bevat allereerst bekende karakters van de serie waaronder Sackboy, Sackgirl, OddSock, Toggle, Swoop en meer. Daarnaast bevat het ook items waardoor je jouw Minecraft wereld een LittleBigPlanet-tintje kan geven, waaronder een standaard landschap die je kunt gebruiken en een aantal liedjes die uit de game komen. Het pakket is vanaf morgen te downloaden en kost €4

LittleBigPlanet_PS4_Screenshot_1

Ook is vanaf morgen het Minecon 2015 pack beschikbaar. Deze bevat een gratis bundel met items waarmee je jouw uiterlijk in-game kunt veranderen. Dit pakket is gemaakt om te vieren dat Minecon deze week plaatsvindt. Het pakket is daarom ook beperkt beschikbaar, tot 15 juli heb je de mogelijkheid om deze te downloaden.

Als laatste in het Minecraft nieuws, er is vanaf morgen een nieuwe update beschikbaar voor de game op de PlayStation, dit is versie 1.17. De update brengt een aantal nieuwe dingen met zich mee, een aantal hiervan zijn als volgt:

  • De optie om je wereld helemaal plat te maken zodat bergen en grotten je niet meer in de weg zitten.
  • Nieuwe blokken, verschillende soorten hout, hekken en poorten zijn beschikbaar.
  • Nieuwe game opties; verander de moeilijkheidsgraad, tijd, geluiden in grotten en het weer zonder de game te verlaten.
  • Het creëren van nieuwe dingen, console spelers zullen vanaf morgen dezelfde mogelijkheden hebben als de pc-gamers.
  • Nieuwe spullen waaronder ijzeren valluiken, daglicht sensoren, boeken, veren en glas-in-lood.

Morgen is dus een goede dag voor de Minecraft speler op de PlayStation, genoeg nieuwe dingen om je weer een tijd zoet te houden.