Warner Bros. biedt “tijdelijke oplossing” pc-versie Arkham Knight

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Warner Bros. biedt “tijdelijke oplossing” pc-versie Arkham Knight

Dat de launch van een game niet altijd even vlekkeloos verloopt is geen unicum, het is dan niet wereldnieuws dat ook het geprezen Batman: Arkham Knight ook de nodige problemen lijkt te ondervinden. Vooral de pc-versie van de game lijkt behoorlijk te leiden onder kinderziektes, maar uitgever Warner Bros. geeft raad om de bugs te verminderen, al is dat niet de oplossing waar je op zit te wachten.

Het advies luidt namelijk: stel alle opties naar beneden bij. Dit zou ervoor moeten gaan zorgen dat je minder hinder ondervindt tijdens het spelen van de game. 

Dit is uiteraard een tijdelijke oplossing, Warner Bros. heeft aangegeven met man en macht bezig te zijn om alle gemelde problemen te verhelpen en de game zo spoedig mogelijk voor de volle 100% te laten functioneren. Tot die tijd zit er dus niets anders op dan je grafische instellingen een tandje terug te schroeven, of leren leven met de bugs tot een patch alles recht trekt.

De online store Green Man Gaming weet overigens de druk nog eens extra op te voeren voor Warner, zij hebben namelijk aangegeven dat, wanneer de patch uitgebracht is en de game nog steeds niet goed werkt, mensen hun geld terug kunnen vragen.