Lengte van Rust-penis bepaald door Steam-ID

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Lengte van Rust-penis bepaald door Steam-ID

De in-game models van de survival-game Rust zijn behoorlijk anatomisch correct, maar hebben onderling allemaal subtiele, maar ook minder subtiele verschillen. De makers zeggen dat het ras, de huidskleur en de lengte van de penis is bepaald door de gebruikers’ Steam-ID.

De verschillen onder de in-game models kwam ten sprake toen een Reddit-gebruiker genaamd M4STER_TROLL een verzameling van penis-foto’s liet zien. Op de foto’s van de vele modellen uit Rust was een duidelijk verschil te zien. De designer van Rust, Garry Newman, heeft verteld dat er een verschil is tussen alle spelers, omdat het uiterlijk van de models wordt bepaald door de Steam-ID van de gebruiker.

“Het pik-geval was niet gepland, het was toevallig dat er een apart bot daar zat voor de censuur-vierkant dat we individueel kunnen veranderen. Rust gebruikt het Steam-ID als basis voor je personages’ ras, geslacht en andere lichaams-gerelateerde karakteristieken.”

Met dit nieuws werd de sub-Reddit van Rust dagenlang overspoeld met screenshots van piemels. Op die foto’s was duidelijk te zien dat net als in het echte leven sommige mensen in Rust gewoon meer geluk hebben dan anderen.