PS4 met 1TB HDD bundel komt naar Europa

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
PS4 met 1TB HDD bundel komt naar Europa

Sony heeft aangekondigd dat we in Europa een nieuwe PlayStation 4 bundel mogen gaan verwachten. Het model zal een harde schijf bevatten van 1 terabyte en verkrijgbaar zijn vanaf 15 juli.

De nieuwe bundel heeft de naam “The Ultimate Player Edition” en zal in “een klein aantal Europese- of PAL-landen uitkomen”. De bundel is al verkrijgbaar in Japan, maar er is momenteel nog geen nieuwe over wanneer de V.S. deze versie mag gaan verwachten.

“Met twee keer zo veel ruimte om op te slaan dan de bestaande PS4’s ben je in staat om meer games op je PS4 te downloaden waar je van houdt, meer content te downloaden om langer te doen met je games of om nog meer video’s van je favoriete gaming-hoogtepunten op te slaan.”

Een prijs voor de nieuwe bundel is niet bekend, maar Sony adviseert de mensen die interesse hebben om te overleggen met hun lokale winkel.

Naast het nieuwe model met de HDD van 1 terabyte, heeft Sony ook een tweede bundel gepresenteerd. Deze is nagenoeg hetzelfde als de voorgaande versies van de PlayStation 4’s, maar is tien procent lichter zodat deze versie van de PS4 (maar) 2,5 kilo weegt. Ook verbruikt deze versie nog eens acht procent minder energie. Deze kleine aanpassingen zullen, zo ver bekend, niet op de 1 terabyte-versie terug te vinden zijn.