Bethesda figures voor $300 op Ebay

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bethesda figures voor $300 op Ebay

Wat een leuk presentje voor de aanwezigen behoorde te zijn, is veranderd in een klopjacht op Ebay. Na de E3 presentatie van Bethesda werden er kleine standbeeldjes uitgedeeld aan de aanwezigen, maar staan nu al op Ebay voor meer dan 300 dollar.

De figuurtjes in kwestie zitten in een doos met drie verschillende beeldjes. Een van de beeldjes is Emily uit Dishonored 2, een ander is de Power Armour uit Fallout en de laatste lijkt een Cyberdemon uit de nieuwe Doom-game te zijn. Ze werden afgelopen nacht aan de mensen uitgedeeld die aanwezig waren bij Bethesda’s eerste E3 persconferentie. Dat niet iedereen veel waarde aan dit soort dingen hecht is te verwachten, maar dat ze in no-time op Ebay werden geplaatst voor prijzen rond de $300, en vrijwel direct verkocht worden, misschien niet.

Bethesda figures voor $300 op Ebay

Bethesda gaf gisteren haar eerste E3 persconferentie waarbij de eerste gameplaytrailer van Doom en het intro van Fallout 4 werd getoond, Dishonored: Definitive Edition en Dishonored 2 werden aangekondigd en Battlecry een nieuwe trailer kreeg. Mocht je meer willen weten over de persconferentie en wat we hier bij Pixel Vault ervan vonden, kan je lezen in ons verslag van de presentatie.