Hearthstone krijgt nieuwe spelmodus

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Hearthstone krijgt nieuwe spelmodus

Het immens populaire kaartspel Hearthstone: Heroes of Warcraft krijgt zeer binnenkort een nieuwe update in de vorm van een spelmodus genaamd Tavern Brawl. Dit heeft uitgever Blizzard vandaag op hun blog bekend gemaakt.

Hearthstone is nu een jaar uit en heeft met 30 miljoen spelers een enorme achterban. Om de game interessant te houden voor deze groep mensen word Tavern Brawl toegevoegd. In deze modus is het mogelijk om vreemden of vrienden uit te dagen voor een potje waar de regels elke keer anders zijn. Denk aan alleen spelen met basisdecks of extra buffs voor een bepaalde groep monsters. Deze regels veranderen om een bepaalde tijd en je kan pas deze modus spelen als minstens één van je negen heroes level 20 heeft bereikt.

Naast Tavern Brawl worden er ook een aantal nieuwe challenges toegevoegd en je kan individuele kaarten aanpassen met de nieuwe update. Een exacte datum voor deze update is nog niet bekend, maar volgens Blizzard kunnen we deze maand nog aan de slag met de nieuwe update van Hearthstone