Black Ops III toch naar de last-gen, niet naar Wii U

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Black Ops III toch naar de last-gen, niet naar Wii U

Na de aankondiging van de nieuwe Call of Duty, Black Ops III, viel een ding meteen op: over een last-gen versie werd niet gesproken, maar een versie voor de Wii U werd geopperd door oplettende gamers. Activision heeft nu laten weten dat de game toch naar de last-gen consoles komt, maar niet naar Nintendo’s console.

Dat de game alsnog naar de current-gen komt betekent volgens de uitgever niet dat er beknibbeld gaat worden op de current-gen editie. Het zou vooral de PlayStation 3 en Xbox 360-versie zijn die het met een stuk minder zou moeten gaan doen. Zo zal uiteraard grafisch wat ingeleverd moeten worden en zal de campaign co-op niet met vier, maar hooguit met twee spelers gespeeld kunnen worden.

Call of Duty: Black Ops III zal voor de last-gen consoles worden ontwikkeld door Beenox en Mercenary Technology. De game staat gepland om op 6 november van dit jaar te verschijnen. Waarschijnlijk zullen we volgende week, gedurende de E3, meer horen over Activisions jaarlijks terugkerende shooter.