Retro tweet over nieuwe game reveal op E3

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Retro tweet over nieuwe game reveal op E3

Nintendo geeft dan geen traditionele persconferentie op de E3, dat betekent niet dat ze geen verrassingen in petto hebben. Retro Studios heeft vandaag via een Tweet laten weten dat ze over één van die verrassingen beschikken, maar wat voor game we kunnen verwachten blijft gissen.

Retro Studios had weliswaar een rommelig begin, maar leverde na een paar jaar trammelant de ene na de andere geweldige game. De studio is verantwoordelijk geweest voor de Metroid Prime-games en de recente Donkey Kong Country-games. Vandaag liet de studio weten dat ze ergens mee bezig zijn en dat we tijdens de E3 achter gaan komen wat. De behoorlijk cryptische Tweet doet gissen naar wat we kunnen verwachten.

Zoals al vermeld, heeft de studio tot nu toe alleen Metroid-games en Donkey Kong-games op de naam staan en dat lijkt niet met graven te rijmen. Op het internet is er dan al gauw wilde speculatie ontstaan wat de mysterieuze game kan zijn. Een Metroid-game waarbij je kan graven? Dig Dug? Een nieuwe game gebaseerd op de oude film The Warriors? De tijd zal het leren wanneer Nintendo de Nintendo Direct uitzendt tijdens de E3.