Halo 3: ODST komt deze vrijdag naar Xbox One

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Halo 3: ODST komt deze vrijdag naar Xbox One

Volgens een gelekte pagina op de Xbox-website blijkt dat Halo 3: ODST deze vrijdag naar de Xbox One zal komen. Het was al langer bekend dat de game een upgrade naar de Xbox One zou krijgen, maar de details zijn nog onduidelijk.

Xbox Dynasty publiceerde een screenshot van de pagina eerder vandaag, waarna de pagina weer snel verdween. De game zal volgens de pagina 8,1GB zwaar zijn. Daarnaast zal de game op 60 frames per seconde draaien met een resolutie van 1080p.

Het is nog onduidelijk wat de game zal kosten. Eerdere berichten vanuit 343 Industries leken er op te wijzen dat de game maar voor een selecte groep spelers gratis zou zijn. Enkel spelers die de game tussen de release op 11 november en 19 december speelde zouden de remaster gratis krijgen. Of dat nog altijd zo is, is momenteel nog onduidelijk.

Halo 3: ODST was de eerste volwaardige spin-off van de Halo-serie. Hierin stapte spelers niet in de schoenen van de Master Chief, maar in die van de verschillende Orbital Drop Shock Troopers. Later zou er nog een tweede spin-off volgen in de vorm van Halo: Reach.

Halo 3 ODST Remaster