Bloodborne krijgt een expansion

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bloodborne krijgt een expansion

Masochisten opgelet: mocht je Bloodborne alweer beu zijn is er goed nieuws. Shuhei Yoshida, president van Sony Computer Entertainment heeft aangekondigd dat  de populaire titel voor PlayStation 4 wordt uitgebreid met DLC.

Yoshida heeft het nieuws op Twitter bekendgemaakt. Veel meer dan dat heeft de beste man echter niet laten weten, behalve dat we later meer informatie over de DLC zullen krijgen, gezien de DLC dit jaar nog uit zal komen. Verwacht wordt dat met “later” wellicht de E3 wordt bedoeld. Saillant detail dat Yoshida het in zijn tweet niet bestempelt als DLC, maar als een heuse expansion. Onder die noemer is te stellen dat het niet zal gaan om nieuwe kostuums of andere esthetische aanpassingen, maar een vervolg van het verhaal.

Bloodborne kwam eerder dit jaar exclusief voor de PlayStation 4. Het zou de eerste grote hit voor Sony’s nieuwste console worden, met meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Gemaakt door de makers van Demon Souls en Dark Souls biedt de game een bikkelharde ervaring waarin combat centraal staat. GameCensor beloonde de game met een 9,2.