Mass Effect ontwikkelaar helpt Microsoft met de HoloLens

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Mass Effect ontwikkelaar helpt Microsoft met de HoloLens

Casey Hudson, lead producer van onder andere de Mass Effect-serie, heeft vandaag bekend gemaakt dat hij Microsoft gaat helpen met het ontwikkelen van de HoloLens en toekomstige grote projecten.

Hudson heeft de functie creative director gekregen en is naar eigen zeggen enorm enthousiast om met het project te beginnen.

Ik ben ongelooflijk gepassioneerd rondom dit soort technologie, zoals velen die met me gesproken hebben al weten. Ik heb het gevoel dat de ontwikkelingen hier bij Microsoft omtrent mixed reality en holografische technologieën een enorme impact zullen hebben op hoe wij over een aantal jaren met technologie om zullen gaan. Het is een eer om te werken met dit enorm getalenteerde team om iets te maken dat het dagelijkse leven gaat veranderen omtrent computers.

Hudson was meteen verkocht toen hij voor de onthulling van de HoloLens het apparaat al uit mocht proberen. Hij gaat echter niet uitsluitend met de holografische bril aan de slag.

Ik ga ook met nieuwe innovatieve Xbox exclusieve games aan de slag en wil Microsoft aan succes helpen met een duidelijke en creatieve visie en ik kan niet wachten om ermee te beginnen.

Casey Hudson kondigde vorig jaar aan dat hij weg zou gaan bij BioWare “om aan een nieuw hoofdstuk van mijn carrière te beginnen”. Microsoft heeft met Hudson een versterking aan boord om het ambitieuze project te realiseren.