Kans voor JRPG’s op Xbox One aanwezig

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Kans voor JRPG’s op Xbox One aanwezig

Phil Spencer heeft een bericht voor alle mensen die graag JRPG’s willen zien verschijnen op de Xbox One. Als je dat soort games wil zien verschijnen op Microsoft’s console, moet je door blijven gaan met vragen en zeuren.

Een vreemde strategie, maar het lijkt erop dat Phil Spencer het meende. Een fan vroeg hem laatst via Twitter of er meer JRPG’s zullen verschijnen voor Microsoft’s nieuwe console. Een relevante vraag: het genre heeft genoeg fans en de Xbox-consoles staan nou niet echt bekend om hun software-ondersteuning uit Japan. Phil Spencer reageerde op de Tweet met het volgende bericht.

“Een goede en interessante vraag. Blijf die vraag stellen tot we iets laten zien wat je mogelijk zal interesseren. Ik kan voorlopig nog geen specifieke plannen vertellen, sorry.”

Hoewel het niet de kracht was van de console, had de Xbox 360 wel een aantal toppers als het gaat om JRPG’s. Games zoals Lost Odyssey staan hoog aangeschreven en de console had ook games zoals Blue Dragon en Resonance of Fate. Tot nog toe kunnen fans van JRPG’s nog niet op de Xbox One aan hun trekken komen, maar als we Spencer moeten geloven komt dat goed.