Ratchet & Clank-game én film uitgesteld

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Ratchet & Clank-game én film uitgesteld

2015 lijkt geen goed jaar te worden voor de fans van Ratchet & Clank. Eerst kwam het nieuws dat hun nieuwste game, Ratchet & Clank (een remake van het PS2-origineel) uitgesteld was tot 2016. Om daarna opgevolgd te worden door het nieuws dat de Ratchet & Clank-film hetzelfde lot opwacht.

De remake van de eerste Ratchet & Clank zal pas in de lente van 2016 verschijnen. Insomniac Games liet dat weten via een blogpost op de officiële PlayStation blog.

“Hoewel je langer moet wachten, gebruiken we de extra tijd om de puntjes op de i te zetten. Dingen zoals geweldige shaders, prachtige animaties en spectaculaire nieuwe gameplay stukken. Zonder gein: we kunnen niet wachten om het te laten zien.”

Dus de nieuwe game is uitgesteld. Jammer voor de Ratchet & Clank-fans die zaten te wachten, maar gelukkig is er nog de film die dit jaar uit zou komen. Toch? Helaas voor hun is ook de film uitgesteld. De Ratchet & Clank-film staat nu gepland voor 29 april 2016. Daarbij moet wel gezegd worden dat de volledige cast bekend is gemaakt en dat het zeker geen kattenpis is. Naast alle trouwe voice actors die al jarenlang de stemmen Ratchet & Clank-stemmen inspreken zoals James Arnold Taylor, David Kaye en Jim Ward, kunnen we een aantal grote sterren verwelkomen. Paul Giamatti, John Goodman, Rosario Dawson en Sylvester Stallone vullen de cast aan.